Over mij

Je gezondheid is kostbaar. Ga dus niet over één nacht ijs en weet waarom je voor Het Gezondheidshuis kiest.

Ontdek je individuele biochemie

Jij bent uniek, dat weet je. Maar dat gaat verder dan je denkt. Stel, we geven vier gezonde mensen een appel en meten hun bloedsuiker enige tijd later. Bij de ene ging die door het dak, bij de andere ligt die wat hoger en bij de laatste twee…gebeurde er niets. Dat is jouw biochemie: hoe je lichaam reageert op wat er binnenkomt en wat er met jouw gebeurt.

De individuele biochemie breng ik in kaart, om ze dan te vertalen naar je unieke gebruiksaanwijzing. Zodat je de oorzaken van die vermoeidheid ontdekt, bijvoorbeeld. Of weet hoeveel appels jij best eet.

Krijg wetenschappelijk onderbouwde begeleiding

Of ik het nu heb over de verstoorde werkingsmechanismen achter je klacht, over je voedingsadvies of actieplan: alles wat ik zeg en (jou laat) doen is wetenschappelijk onderbouwd met studies en referenties.

 

Ik werk samen met artsen, specialisten, psychologen en volgen dagelijks de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet.

Neem tijd voor deep learning

Wellicht wil je alles weten over wat er met jou scheelt of  hoe jij in mekaar zit. Dat begrijp ik en daarom maak ik er tijd voor. Ik neem  jou, je klachten en/of uitdagingen heel serieus en toon jou hoe je er zelf mee aan de slag gaat.

Ben je eigenwijs en wil je verder kijken dan je neus lang is? Ik ben  ook zo en vertel jou precies hoe de vork in de steel zit. Mijn lijfspreuk? Kennis is het beste medicijn.

Wie ben ik?

Chris Rock

Oprichtster en Frontvrouw van Het Gezondheidshuis, met 38 jaren ervaring,

opgeleid tot:

 

  • Orthomoleculair & klinisch PNI Therapeut
  • Immuno-microbioom & BreinbalansXpert
  • Genecoach (DNA-tolk. Ik vertaal DNA -profileringen naar mensentaal en stel een lifestyle schema op volgens je DNA)
  • Breingezondheid, Concentratie & AD(H)D Coach
  • Docent Orthomoleculaire Wetenschappen
  • Spreker en inspirator voor particulieren en bedrijven

 

Met kennis en passie zoek ik  naar de onderliggende oorzaken van je chronische klachten en toon ik je graag de snelste weg naar je optimaal gezonde unieke zelf.

Met zorg en aandacht begeleid ik je in de wetenschap achter de  werkingsmechanismen die je weer gezond maken: je persoonlijke handleiding voor de rest van je leven.

Meer over Chris
Chris Het Gezondheidshuis

 

MET VERLOF VAN 14 FEBRUARI TOT EN MET 21 FEBRUARI