Psychische klachten

Wat doet Hanne?

Ben je moe, prikkelbaar, last van hoofdpijn en pijnlijke spieren, heb je slaapproblemen of moeite met concentreren? Dit zijn enkele fysieke en mentale klachten die erop kunnen wijzen dat je al een tijdje over je grenzen aan het gaan bent. Als psycholoog en coach begeleid ik je zodat je de onderliggende oorzaak van je klachten kan ontdekken en veranderen. Je gaat weer handelen vanuit de dingen die je een goed gevoel geven en passend voor jou zijn. Op die manier breng je geluk, energie, passie, werkplezier en bevlogenheid weer in je leven.

 

Hierbij een overzicht voor welke vragen of problemen ik ondersteuning bied:

  • Stress en burn-out
  • Rouw, verlieservaring, verwerkingsproblematiek
  • Relatie- en gezinsproblemen (gezin, ouderschap, echtscheiding,…)
  • Emotionele problemen (angsten, depressieve klachten, neerslachtigheid,…)
  • Identiteits- en sociale problemen (onzekerheid, perfectionisme, laag zelfvertrouwen, negatief zelfbeeld, beperkte sociale vaardigheden, communicatieproblemen, faalangst, pesterijen,…)

 

Voor een uitgebreid overzicht van mijn aanbod check mijn website www.hannevanhirtum.be

Wie is Hanne?

In 2010 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de KULeuven en nadien aan de slag gegaan als psycholoog/preventieadviseur psychosociale aspecten bij een externe dienst voor preventie en bescherming op het werk.

Hier deed ik veel ervaring op in zowel individuele begeleidingen van werknemers als organisatorische coaching en ondersteuning inzake psychosociaal welzijn.

In 2019 heb ik mijn eigen praktijk als psycholoog/coach opgericht. Een nieuw pad waarin ik mijn talenten volledig kwijt kan en met mensen kan werken op een manier die aansluiting vindt bij mijn persoonlijke waarden.

Haar missie

Mijn missie bestaat erin mensen te begeleiden om meer veerkrachtig in het leven te staan.
Hen te helpen ontdekken wat ze echt willen, volgens hun eigen tempo en hun eigen weg, zodat ze op een authentieke manier hun leven kunnen leiden. Daarnaast wil ik met mijn expertise organisaties ondersteunen en versterken in het nemen van concrete acties op vlak van mentaal welzijn.

Hanne Het Gezondheidshuis